Ambassador Hotel

"Tým Bookassist nás od začátku přiměl věřit v přímý potenciál prezentace našeho hotelu online."

35

Pokoje

Monako

Lokalita

+150%

nárůst přímých rezervací

Při vývoji našich nových webových stránek a implementaci integrovaného rezervačního systému jsme se spoléhali na Bookassist.

Od začátku jsme společně pracovali na naší prodejní strategii a optimalizaci obsahu nových Smart webových stránek od Bookassist. Chtěli jsme se touto cestou ujistit, že jakmile se nové webové stránky spustí, budou okamžitě efektivní a úspěšné.

A tak to bylo. Již po prvním měsíci od spuštění nových webových stránek jsme zaznamenali zvýšení konverzního poměru o 120 % s následným nárůstem rezervací o více než 150 %. Takový úspěch jsme opravdu neočekávali a bylo zajímavé zjistit, že mobilní rezervační systém nám přinesl 1/4 našich celkových rezervací.

Věříme, že v rámci tohoto partnerství je zde stále velké množství příležitostí pro ještě větší úspěch hotelu Ambassador. Nyní zdokonalujeme naši strategii a společně s Bookassist testujeme nová řešení. Dokonce uvažujeme o tom, že bychom jim svěřili náš digitální marketing a využili služby Metasearch!

Připojte se k tisícům dalších úspěšných hotelů, které využívají technologii a služeb pro získání přímých rezervací od Bookassist, několikrát oceněné společnosti.